ورود |

اخبار

تصویب دوره کارشناسی ناپیوسته حرفه ای" مدیریت تأمین و فروش محصولات غذایی"در دانشگاه جامع علمی کاربردی

نویسنده: op/چهارشنبه, 14 تیر,1396/دسته ها: اخبــار

رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

سرپرست دفتر برنامه ریزی درسی و دبیر شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی از تصویب دوره کارشناسی ناپیوسته حرفه ای مدیریت تأمین و فروش محصولات غذایی در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، علیرضا جمالزاده گفت: برنامه درسی دوره‌ کارشناسی ناپیوسته حرفه ای مدیریت تأمین و فروش محصولات غذایی در دویست وپنجاه و هشتمین جلسه شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی به تصویب رسید.
سرپرست دفتر برنامه‌ریزی درسی و دبیر شورای برنامه‌ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی اظهار داشت: هدف از این دوره تربیت مدیرانی است که در خصوص کاهش ضایعات حمل و نقل محصولات غذایی افزایش کیفیت سیستم انبارداری و برنامه ریزی گسترش سیستم مویرگی در بازاریابی ، توزیع و فروش محصولات غذایی آموزش دیده و تخصص یافته اند و  قادر خواهند بود ماندگاری محصولات گروه صنایع غذایی در مراکز توزیع و فروش و بنک داری و خرده فروشیها را تقویت نمایند.
جمالزاده تأکید کرد: از جمله قابلیت ها و توانمندی های حرفه ای دانش آموختگان این رشته کنترل موجودی انبار محصول مطابق اصول FIFOدر صنایع غذایی، همچنین چیدمان و نگهداری صحیح محصولات غذایی در انبار، شناسایی شبکه‌های توزیع مواد غذایی در داخل و خارج ازکشور براساس استانداردهای جهانی، بازار شناسی، نیازسنجی، امکان سنجی و بازارسنجی محصولات صنایع غذایی، شناسایی اصول قانونی و حقوقی عقد قرارداد و پذیرش سفارش کار (Work Order) در کارخانجات صنایع غذایی،  برنامه ریزی سفارشات محصولات غذایی با توجه به اصول پذیرفته شده و استانداردهای داخلی و بین المللی ، حسابداری و محاسبه سود خالص ، ناخالص و حاشیه سود در کارخانجات صنایع غذایی و همچنین شناسایی نقاط مشترک در خطوط تولید محصولات غذایی ، افزایش کیفیت سیستم انبارداری محصولات غذایی، گسترش سیستم های بازاریابی و توزیع و فروش محصولات غذایی می‌باشد.
وی افزود: دانش آموختگان می توانند مشاغل مدیر فروش محصولات غذایی، مدیر پخش محصولات غذایی، مدیر امور انبارهای(انبار مواد و محصول) محصولات غذایی، مدیر بازاریابی و تبلیغات محصولات غذایی، کارشناس برنامه ریزی فروشمحصولات غذایی احراز نمایند.
دبیر شورای برنامه‌ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی عنوان کرد: برخی از دروس تخصصی این دوره نیز شامل: سیستمهای فروش محصولات غذایی، بسته بندی محصولات غذایی، اصول انبارداری و کنترل موجودی محصولات غذایی، ارزش آفرینی فرآورده های صنایع غذایی است.
جمالزاده افزود: آموزش در محیط کار دوره نیز مشتمل بر 512 ساعت آموزش عملی در محیط کار واقعی خواهد بود.

تعداد نمایش ها (75)/نظرات (0)

کلمات کلیدی:

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x
آمار بازدید
دی ان ان